Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pashatrifle

20 min

Kiireisen kokin helppo pasha syntyy sitruunarahkasta, kermasta ja aprikooseista. Pääsiäisen hauskin jälkiruoka maustetaan liköörillä ja koristellaan suloisen värisillä pääsiäisrakeilla!

8.4.2014
Reseptin ainekset
6 annosta
1 1/2 dl
kermalikööriä (Amarula)
12
keksiä (savoiardi)
Lisäksi
2 dl
kuohukermaa
400 g
maitorahkaa (sitruunanmakuinen)
1/2 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
240 g
aprikoosia (säilyke, sokeriliemi)
100 g
mantelilastuja (paahdettuja)
Koristeluun
värikkäitä karkkirakeita

Pashatrifle – ohje:

  1. Kasta puolitetut keksit molemmilta puoliltaan likööriin. Nosta keksit jälkiruokamaljojen pohjalle.
  2. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahto sitruunarahkaan. Mausta seos tomu- ja vaniljasokerilla.
  3. Valuta aprikoosit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.
  4. Annostele jälkiruokamaljoihin vuorotellen kerma-rahkaa, aprikoosinpaloja ja paahdettuja mantelilastuja.
  5. Koristele pashatrifleannokset karkkirakeilla.

Vinkit!

  • Tarjoa halutessasi pasha-triflejälkiruoan kera kermalikööriä.  
  • Katso myös suosittu perinteisen pashan ohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt