


Pashatrifle
20 min
Kiireisen kokin helppo pasha syntyy sitruunarahkasta, kermasta ja aprikooseista. Pääsiäisen hauskin jälkiruoka maustetaan liköörillä ja koristellaan suloisen värisillä pääsiäisrakeilla!
Reseptin ainekset
6 annosta
1 1/2 dl
kermalikööriä (Amarula)
12
keksiä (savoiardi)
Lisäksi
2 dl
kuohukermaa
400 g
maitorahkaa (sitruunanmakuinen)
1/2 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
240 g
aprikoosia (säilyke, sokeriliemi)
100 g
mantelilastuja (paahdettuja)
Koristeluun
värikkäitä karkkirakeita
Pashatrifle – ohje:
- Kasta puolitetut keksit molemmilta puoliltaan likööriin. Nosta keksit jälkiruokamaljojen pohjalle.
- Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahto sitruunarahkaan. Mausta seos tomu- ja vaniljasokerilla.
- Valuta aprikoosit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.
- Annostele jälkiruokamaljoihin vuorotellen kerma-rahkaa, aprikoosinpaloja ja paahdettuja mantelilastuja.
- Koristele pashatrifleannokset karkkirakeilla.
Vinkit!
- Tarjoa halutessasi pasha-triflejälkiruoan kera kermalikööriä.
- Katso myös suosittu perinteisen pashan ohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat